Ինչու է այս գործիքն աշխատում առանց վերբեռնման
Առցանց գործիքների մեծ մասն ուղարկում է Ձեր լուսանկարն իրենց սերվեր, մշակում այնտեղ և հետ ուղարկում։ Այս գործիքն ամբողջ աշխատանքը կատարում է Ձեր դիտարկիչում՝ պատկերը վերծանվում է, չափափոխվում և սեղմվում Ձեր սեփական սարքում, ապա առաջարկվում ներբեռնման։ Ոչինչ ոչ մի տեղ չի ուղարկվում, եթե Դուք չընտրեք կիսվել արդյունքով հղումով, ուստի չկա ոչ վերբեռնման սպասում, ոչ էլ Ձեր անձնագրի լուսանկարի կամ ստորագրության պատճեն ուրիշի համակարգչում։
Կրկին պահելը նաև հեռացնում է թաքնված մետատվյալները, օրինակ՝ GPS տեղադրությունը և տեսախցիկի տվյալները, ինչն օգտակար է լուսանկարը հրապարակայնորեն կիսելուց առաջ։